Hallingrittet

So e golingan klare te å arrangere årets Hallingritt. Hallingrittet et eit tå dei fyste terrengritta som kom i gang her i landet og dei burde vera stolte tå å ha halde ut so lengji. Det ha poppa upp ritt overalt, terrengsykling e in førr tie.  Det e no gøtt over 215 påmelde ryttera  te Hallingrittet men det e go plass te fleire oppå Golsfjellet so me håpa enno fleire finn vegen dit. Det e gøtt skilta te Oset.

E du redd førr å bli støl i fui so ha dei lage ein trimklasse som går i vakkert lende langs me Tisleiafjorden og e på gøtt 20 km. Ein fin tur som gjer at du kan kvile ut på verandan ettepå med god samvittigheit. Her kan du gjedne ta me heile familen.

Årets Hallingritt ha status som seeding te Grenserittet og e eit komplett terrengritt med alt frå sti gjøno skogen te fine grusvega, doserte gangstia frå Turkopmyre te Storefjell, hillclimbing i slalombakkjin på Storefjell , downhill i slalombakkjin på Bualie og so lite sølete stia neatt te Oset. Kort sagt: Rittett inneheld det meste tå underlag og det meste tå Golsfjellet. Me glede uss te ei fin helg på Oset og Golsfjellet.

Førr dei minste so arrangerast det familiedag på sundag med leik og moro førr store og små. Putt både unga og sykla inn i bilen og kom dikkon te fjells denna dagen me.

Sjåast? So klart!

www.hallingrittet.no