Eit vått Hallingritt.

Me gratulere Alexander Fjeld Andersen med klasseseier i Hallingrittet på ein sterk tid. Guten byna å bli ein harding på sykkel. Ståle Grøthe vart raskaste Andebarkjer og fekk ein tredjeplass i sin klasse, Alexander va nest kjappast, mens Ove Grøndal frå Nes  fekk fjerdeplass i sin klasse og va tredje beste tå Andebarkjeran. Ei punktering ødela tøpplasseringi  hass. Tå gøtt vaksne kara so finn me tredobbelt te Andebarkji i klasse førr 50-54 år og jadde me vart det premie på presidenten me. Ein sterk 5.plass som inspirera.

 4-5 grader og mykji regn om nåtti gjorde sitt te at det vart eit gjørmeritt på Golsfjellet, men gudd kø gøtt de va å komma i ein varm dusj og ta ein kakaokøpp foran peisen te ho Gudrun på Oset ettepå. Golingan hadde lagt sjela si i å få arrangert eit gøtt sykkelritt og me kan vel nesten si at detta vart ”best ever” tå  ein habil dugnadsgjeng  med ho Kari i spissen.  Hvis du vil veta kem som tok tredobbelt for Andebarkji ell sjå are resultat so klikke du her