1.runde SB1 cup på Nes

Fyste runde i Sparebank1 cuppen vart gjennomført i strålandes fint vårvær. I år so rakk me rittet før bonden rakk å gjødsle jordet sitt so me slapp unna det mange meina e møkkalukt, bokstavelig talt, Ein garva gjeng med tidtakera stilte opp då teknikken ikkji nådde uss fram i tie. Me har sendt inn tidtakerutstyret på service, og der ha dei nøkk bomma på klukka og ikkji returnert utstyret vår, so penn, papir og ei klukke (iPhone) gjorde susen. Det vart ein kamp frå start mellom Filip Fjedl Andersen og Eivind Botten om seieren. Dei drog hver sin runde, men på tredjerunden so rykka Filp og greide å holde  unna te mål. Ingebjørg Narum vant klassen for voksne  jentu, og blant småjentun so var Synne Herheim veldig rask. Det e gøtt å sjå at det spira blant småguta og småjentu for her var det goe prestasjona. Litt rattrust var det me blandt nokon, og ekstra tungt vart det i den tunge løypa på Nes som delvis går i lysløypa.

Resultat her: Sparebank1cupNes2016