Filip Fjeld Andersen Årets Andebarkjer

Filip vart valgt te Årets Andebarkjer ette ein spennandes valgduell miljo veteranen Ole Bjørn Tretterud og juniorn Filip Fjeld Andersen. Liv Birgit Jorde va me i fyste runde. Ho ha hatt eit gøtt sykkelår me mange fine prestasjona og pallplassa. Likevel skulle det stå miljo Ole Bjørn som i år va i god form heile sesongen (han e jo kjend førr å vera i toppform når Birken nærma se), og Filip som i år har hatt ein sterk sesong på sykkelsete. Det va so jevnt miljo dei at årsmøtedeltakaratn måtte stemme om att, og det vart då ungdomen som vant.

Filip ha  hatt grådi mange goe prestasjona i år  med seier i bl.a. Grenserittet i sin klasse. Han ei ein allsidig gut som me absolutt kjem te å høyre mykji om i åra som kjem. Me i Andebarkji e stolte tå prestasjonan hass og me gratulere han so mykji me titteln.Filip