Tour de Hallingdal nærma se..

Årets Tour de Hallingdal e i gøtt gjenge. Arrangementsstaben melde om at alt e i rute og påmeldingsbunken veks førr kor dag. Rittet i år går i tidsrommet 11. te 15. juli. Detta e eit kjempearrangement og bli arrangert tå ein gjeng uslitelige og entusiastiske syklista, men dei greie ikkji vera overalt samtidig og treng hjølp!  Me treng ein del vaktposta langs ruta. Har du lyst og tid ein kveld (ell to)(ell tre) te å passe på eit vegkryss ell lignandes  so TRENG ME DI HJØLP. Send ein melding te presidenten på mail: kvbidne@online.no ell direkte te rittleder ocnymoen@online.no . Fortel ko te kvelda de passe  og me ska finne eit vegkryss som må passast. Kjekt om du skriv ned telefonnummeret ditt i mailen te uss. Rittet bli arrangert på kveldstid og e ein fin anledning te å sleppe unna  plenklipping.

Litt om rittet på heimesia: www.tourdehallingdal.no  Pers Hotel e no komi inn som samarbeidspartner og vil gi arrangementet goe arbeidsforhold unde rittet.

Ska du vera me på rittet so må du melde de på no. Begrensa me plassa.