Neste ritt..

So e det helg og nye muligheta førr heder og ære  rundt om kring i detta vidstrakte landet vårt. Nokon Andebarkjera e nøkk ute denna helgji me. Me ha Raumerrittet og Nordsjørittet som dei to store denna. Få andebarkjere påmeldte so dei fleste ligg sikkert i hardtrening te neste helgs store happening på Golsfjellet, Hallingrittet.

Neste ritt i Sparebank1 cupen e på Tørpomoen te tirsdag og det e den 12.juni. Me møtast klukka 18.00 med startnummeret festa på sykkeln.  Jo og Svein Olav står klare med nyspissa blyanta  førr innskriving i manntall. Me tek so ein gjennomkjøyring tå runden so me bli kjende med løypa.

Det e knivskarp konkurranse i dei fleste klassan på sammenlagtlista og det stramma se te når me no ska kjempe om nye poeng halvvegs i cupen. Huks på at førr å kunne motta ein tå dessa flotte premian som delast ut ette sesongen so må du ha betalt medlemskontingenten din. Ja du kan gjedne betala sjøl om det ikkji bli premie me. Sparebank1cupen arrangerast utta påmeldingsavgift.

Sammenlagtlista i cupen hittes finn du her: http://www.andebarkji.com/wp-content/uploads/2012/05/SB1_SAMMENLAGT_2012_3.pdf