Tour de Hallingdal 2011, deltagerinfo.

Hei alle sammen!

Her kommer litt deltagerinfo i påvente av rittstart onsdag!

Vi oppfordrer alle deltager til seinest å møte 1 time før rittstart på onsdag, dvs kl 17.00.  Oppmøte, henting av startnr/brikke er på Eidsgard Hotell. Til de av dere som har betalt med giro/nettbank fom. 11. juli, ta med kvittering ved henting av startnummer/registrering (sekretariat Eidsgaard, onsdag).

Eidsgard er samlingsplass, sekriteriat , bosted og ikke minst, bankett Hotel. Du finner Eidsgard ved Hesla Bru, i krysset mellom RV 52 til Hemsedal og RV 51 til Fagernes. Øverst i Gol sentrum (vest).

Alle ritt starter 1 km fra Hotellet, rettning RV7 , BOHUS på Gol.

Starttider, alle kveldsritt:  Kl 18.00,  dvs alle må være på startsted kl 18.00 for rittinformasjon. Start ritt ca 18.10-15.

Det blir informert om særregler ved start, samt kort gjennomgang av etappen ol. viktig informasjon.  Ellers blir alle særregler slått opp på rittkontor og ved start.

Det er enda 20 ledige plasser, så om du kjenner noen, så dra de gjerne med!  Vi er klar, håper alle dere er like klar, klar for 5 dager med sykkelmoro, å beinhard, rettferdig kappestrid på sykkel!

Ps.  husk å meld dere på Banketten, Lørdag kl 20.30 på Eidsgard Hotell!  God mat, premieutdeling (der dette er mulig) og mye god sykelprat. Husk , vi starter ikke før klokken 12 på søndag 🙂

Me sjåast på Onsdag

Ole Christian Nymoen

Rittleder

48010184

Legg att eit svar