Oppsumering TDH 2011

5 dager – 6 ritt , godt sykelvær, totalt 83 startende, 49 som fullførte alle ritt, nivået har aldri vært så høyt, ihvertfall med så mange talentfulle å gode syklister! Bare ett uhell, med knekt ramme som resultat, men ingen person skader heldigvis.

Ellers er vi også fornøyd med de aller fleste billisters oppførsel, det er ei utfordring å arr sykleritt på RV 7, fellesferien gjør det ikke bedre.

Syklistenes oppførsel i feltet var heller ikke værst, ihvertfall fra andre dag, selvsagt er det en del urutinerte rytter i felte, men læringskurven er god!

Vi har fått mange gode tilbakemeldinger, på alt fra det arr tekniske, til ritt traseene. Vi har vel så langt, vurdert att kansje 2 av etappene bør være av en flat karakter, mot 1 etappe i år.

Når det gjelder det sportslige, er nivået på felte, ikke langt unna NC standar. Løypene er jo bare halve lengden, men 5 dager å 6 etapper, gir slitene rytter alikevel, å treningsefekten er god.  Å så er det jo bare så moro! 🙂

Vi ønsker gjerne tilbakemeldiger, på alt fra løypelengde, profiler, antal ritt, tempoløypa mm. Dette for å sette sammen ett enda mer spennenda rittoppsett.

Så er det start å målområde.  Er det kansje litt kjedelig med så mange målganger på samme sted? Det er selvsagt meget praktisk for oss som arr. men kansje litt kjedelig for dere som utøvere? Uansett, vi har mange spennende tanker, og Hallingdal med tilstøtende daler, (Valdres, Nummedal og Sogn) her er det mye veier å ta av.

Vi har i år også vært noe uheldig med resultatsytemet til Emit, ja jeg bruker navnet, for ærlig, dette holder ikke mål! Men vi får bare håpe att de viser seg så seriøse, å gir oss det vi bestiller, ifht samenlagt resultater og dette med 3 sekunders reglen!  Selv om de aller fleste tar dette som trening, så er alikevel tiden vi bruker, viktig!

Så vil vi gjerne ha tilbakemelding på dette med premiering, må det pengepremier til for å lokke de aller beste? eller en annen form , a la 3 dels premiering?

Så er det dette med klasser, vi har jo bare en klasse fra 20 til 49, er dette ok?

Vi kaller TDH for ett turritt, dette mest pga krav om dommere etc. Når vi ser de som var med, er mange aktive utøver, mange syklister, men også andre idretter, som langrenn å skøyter, har med aktive utøvere, vil dere som er av denne kategorien, bli borte om rittet endrer status til ett aktivt ritt? Den valige tur ritt syklist synest nivået kansje er for høyt, burde vi innføre en egen tur klasse?  Vel, kom gjerne med synspunkter på dette. Uansett, TDH lever videre, og vi vil bare ønske alle velkommen til TDH 2012!  dato for rittet er tenkt 11-15 juli.  Vi kommer til å lage en liten invitasjonsvideo, med bakgrunn i bilder fra årets ritt. Denne skal vi publisere til alle dere som deltok i år, å håper dere hjelper til å spre denne!

Så til dere alle, ha en fortsatt god «sykkel» sommer, å ønsker dere alle lykke til i høstsesongen, å att TDH 2011, gå dere ett godt treningsutbytte å ikke minst, mange gode opplevelser på sykelsete!

 

For Andebarkji TSK og TDH 2011

Ole Christian Nymoen

Rittleder

epost:  ocnymoen@online.no

Legg att eit svar