NM Maraton – Viking Tour 2011

Ei god sykelhelg for Hallingan!  Fyrst, årsbeste på Nils Gunnar Arnegard under NM Maraton, ein flott 25 plass, detta lova godt før haustsesongen.  So ein strålandes 3 plass te Ole Martin S Brenno, i det uoffisielle NM junior, rått kjørt! Me gleda uss te haust sesongen hans Ole Martin me. Fyrst ute er Grenserittet for dei gutan, å sikkert mange fleire Andebarkjera!

Når det gjelder Viking Tour, vart den avslutta i Hemsedal på fredag, 7 daga, 7 etapper, 960 km , 15800 hm!  Her kjørte undertegna (Ole Christian) og Ståle Grøthe alle etapper,  plassering nr 14 på OC og 15 på Ståle, detta var over forventning, knallhard konkuranse fra inn å ut land, 125 stilte til start, berre 82 gjennomførte, mykji pga te dels dårlig vær, regn i 4 daga!  Men sole kom, å dei siste 3 dagan var topp!  Ellers stilte Hallvard Søndrål , Sverre og Kåre Grøthe på 2 enkelt etapper. Dei gjorde ein god figur, å lova komma tebake på fleire etapper neste år! Detta var eit knallmorosamt arr. det er flott å konkurere med likesinna, frå så mange nasjoner, håpa virkelig mange fleir stille neste år! Gå inn på heimesida www.vikingtour.no å les meir. Her er også resultatservice.  Team Valhall,  ( Ole Chr, Ståle og Stian Ulberg fra CK Valdresekspressen) tok 2 plass i lag konkuransen!

Legg att eit svar