Gässler og Arnegard vann årets Gaurhovdritt

Med nesten 50 aktive syklista vare eit bra felt som la i vegen frå Øknin i dag. Det blåste ein god del på Tørpoåsen so re  låg ikkji an te å bi nokon rekordfart i feltet. Her tok me feil.

Me telde te heile 8 damu/juntu i startfeltet og det må us si fornøyd me. Og ikkji nøk med det, men jaddi vart det løyperekord på Nina Gässler med tie 53.12

Tå dei som sykla 12 km vare Aleksander Fjeld Andersen som va snøggast tå gutan, men me ska sjå up for Chatrine Seim som sykla inn på 29.46 Te og me ho sykla inn på rekord tid i den stutte løypa.

Åsne Skred fekk vant med klassen 10-12år Ellers klassevinnare i stutt løype vart Mathias Skrede

Liv Birgit Jorde ha vøre sikker vinnar tå damun i det lengste løypa. I år fekk ho bank tå heile to damu ( Nina og Mette Moe 59.18)då me sjå på totalt tid då. Klart ho vant klassen sin på 59.49 Ellers vant Marthe Hansen 65.14

Tå dei som sykla lang løype vart det ei gruppe på 8 som kom samla inn på stigpartiet, her heldt det på å gå gale sea ei kjerring hadde slept 2 hunda laus og ein tå rei glefsa etter syklistan. Ikkji bra!

Ellers hadde nok Arnegard og Slettemoen Brenno ein liten plan med å kline te i stigpartiet og det greidde dei lett, sea Kjetil Andre Bjerkrheim greide å sykle litt feil neri stigen og lurte med se far sin og nøkle te.

Upp bakkan te syningen hadde dei to fyrste ei god luke ned te neste gruppe, men Tore Bjerkrheim hadde fått los upp bakkan og va nok ikkji langt bak på tøppen. Sea det blæs so vare ikkji lett for Tore å hente rei innatt.

Då vart det eit realt spurtoppgjer med Nils Gunnar og Ole Martin., der Nils Gunnar fekk seieren etter målfoto. Tore Bjerkrheim kom inn te dagens 3 beste tid.

Ellers tå resultatlista ser me at Terje Olav Seim ha helde formen veldig bra sea sist me såg han i ei konkurranse, og at Eivind Torsethaugen ha finni Birkebeinerformen. Sette ny personleg rekord i motvinden gjorde`n me.

Klassevinnare i kare klassen vart då 15-16 Andreas Ulshagen Jorde 63.08, 17-18 Ole Martin Slettemoen Brenno 51.18, 20-24 Nils Gunnar Arnegard 51.17, 25-29 Anders Rommer Syvertsen 53.06, 30-34  Aslak Botten 53.06, 35-39 Roger Espeli, 40-44 Håvard Veslehaug 55.09,45-49 Tore Bjerkrheim 52.55, 50-54 Terje Olav Seim 53.39, 60-64 Eivind Torsethaugen 58.31, og 65-69 Arve Tretterud 75.57

Sparebank1 cupen som vart avslutta på Gaurhovdrittet kjem resultatliste seinare.

Kan nevne at Nils Gunnar Arnegard, Liv Birgit Jorde, Ole Bjørn Tretterud, Alexander Fjeld Andersen og Filip Fjeld Andersen vant cupen i klassan sine.

Resultatliste finn du HER.

 

Legg att eit svar