Terrengsykkelrittet 2013 vel gjennomført

Dagens rapport fra Terrengsykkelrittet:
Regnvær natt til idag gjorde løypa våt, gjørmete, sleip og glatt. Men det var sol og opphold under rittet. Løypa er et skikkelig terrengritt med kortere parti grus, mye fin flytsti og endel teknisk og fysisk krevende sti med et par ganske hårete nedkjøringer. Mye folk og god stemning.
Vurderte lenge å kjøre på 29″ halvdemper men ombestemte meg i siste liten og tok stisykkel, fulldempa 120mm f/b. Det angra jeg ikke et sekund på. Kjørte mye raskere enn de fleste med halvdemper i terrenget og utfor kjøringene og hadde nok alt i alt en behageligere tur. Ble flere ganger tatt igjen på gruspartiene men det skyldtes mer form enn valg av sykkel.
En sluttid for min egen del på litt over 3.20 på 5 mil sier litt om løypa. Jeg måtte stoppe 3 ganger på slutten av siste runde pga krampe i begge beina. Men er greit fornøyd med egen innsats, kjørte så fort formen tilsa og tjente mest på teknikk og valg av sykkel.
Et ritt som anbefales de som liker å bruke terrengsykkelen til det den er ment å brukes til, nemlig i terrenget.
Jeg synes selv det var et ganske krevende men veldig artig ritt.
Nå er det full restitusjon til SP 1 cup på Gol i morgen

Disse sykla:

Grøndal Ove, Andebarkji TSK
Farstad Odd Erik, Andebarkji TSK
Jensen Snorre Sverresson, Andebarkji TSK / Falck Racing

Hilsen Ove Grøndal

RESULTAT