Gaurhovdrittet- årets høydare…

Stor idrettshelg i vente i Hallingdal: NM cuprunde i utfør på Nes, landsfinale bilcross på Fuglehaugen, nesningan ska spela NMrunde i handball men ikkji aller minst årets høydare og siste finpuss før Birken: Gaurhovdrittet, nærast uoffisielt eit Hallingdalsmesterskap i terrengsykkel. Eit sykkelritt som passa førr alle, store som små og med attraktive premia. Ritte e avslutningsritt på årets Sparebank1 cup der det ska avgjerast viktige plasseringa. Me ynskje store og små syklista vælkømin opp te Øknin/Torpoåsen. 

Sundag 19.august 2012
Start og mål ved Øknin på Tørpoåsen
Merka veg fra bom i Opheim
Trimmklassen kan starte frå kl 11.00 og velje myljo løype på 13 ell 25 km
Aktive starta kl 12.00
10 – 14 år sykla løype på 13km
Junior og seniorklassudn sykla løype på 25km
Påmelding:
ob.tretterud@swixsport.no 

Ritte finn du me på Fjesbokji