Skarverittet – påmeldingsfrist fredag 12:00!

Etteranmeldingsgebyret fjernes…

Organisasjonskomitèen har bestemt at etteranmeldingsgebyret for årets ritt skal fjernes. Det vil med andre ord si at tilleggsgebyret på 200,- kroner bortfaller. Dette gjøres for at etteranmeldingsgebyret IKKE skal være til noen hindring for å delta på Skarverittet.

Birken er over. Sykkelsesongen avslutter du med Skarverittet 10. september!

Trenger du en unnskyldning for å dra på venninnetur? Har du noe uoppgjort med sjefen? Kjennes det ut som om formen fortsatt er stigende? Trenger du revansj? Eller er det rett og slett slik at du er sugen på nok en flott sykkeltur? Les mer, for å finne ut hva VI kan tilby DEG! (www.skarverittet.no)

Husk påmeldingsfristen!

Deltagerantallet rusler sakte og sikkert oppover. I det påmeldingsfristen nærmer seg, har vi rundet 310! Påmeldingsfristen er FREDAG 9. september KL. 12.00. Etter dette må du melde deg på i sekretariatet fredag kveld på Geilo eller ved start i Hol lørdag morgen. Vi tar i år ikke noe gebyr for etteranmelding.

Legg att eit svar