Gaurhovdrittet – resultater

Då e årests Gaurhovdritt historie. Bra deltakelse med over 60 til start og mange gode prestasjoner. Ny løyperekord både i dame og herreklassen. Nina Gässler sykla inn på 50,53 som er ein solid forbedring av beste tid i dameklasssen. I herreklassen vart det kjørt styggfort i starten og feltet delte seg fort opp i fleire grupper. Opp mot syningen tråkka Nils Gunnar Arnegard og Kjetil Andre Bjerkrheim te og ein etter ein måtte sleppe gutta. På toppen hadde dei fått ei god luke te neste og då vare berre å kjøre på te mål. Vart eit realt spurtoppgjør i år me, der Kjetil Andre var sterkast på dei siste meteran. Ny løyperekord på 49,04 til Kjetil Andre Bjerkrheim.

Var fleire debutanter i dag som kjørte sitt fyrste sykkelritt. Arne Halvor Dramstad klinte til på ei så sterk tid som 52,09. Imponert era me! Ska heller ikkji gløyme Tim Kent frå Geilo 55,22. Ellers vare fleire sterke dubutant tider. Ny klubb i blomstring på Nesbyen etter att det var fleir frå Nes puddingtrim som stilte te start. Slike skulle me hatt fleire tå som tøle å stille te start i Gaurhovdrittet. Honør te Morten Nilsen som har dratt dei med!

Tå dei som sykla dei korte løypa merke me us Kjetil Etterlid som no ha vøre avbilda både i Hallingdølen og bladet Fri Flyt vant klassen 11-12år. Gutter 13-14 vant Mathias Skrede på 27,32 som var beste tid i gutteklassen på den korte løypa. Samme tid fekk Katrine Seim som sykla i J 13-14. Veldig bra!

Resultatliste Gaurhovdrittet 2011.

Legg att eit svar