Bakkerittet Torpo -Liatoppen

6 rittet i Sparebank 1 cupen samla over 40 stykker som ville teste formen opp te Liatoppen. Eldste starta på Tørpo, mens dei minste klasssan starta ved skytterbanen i Opheim. Her var Katrine Seim og Mathias Skrede fyrst opp te Liatoppen i kor sin klasse. Tå dei som starta på Tørpo viste Nils Gunnar Arnegard med ei gøng kem som skulle styre farten i den store gruppa. Det var ingen som greidde å halde bakhjulet has oppover bakkan og han vant ei klar seier. Var meir kamp bak Nils Gunnar der kjempa Kjetil Andre Bjerkrheim og Håvar Sørbøen ein hard kamp der Kjetil Andre kom nøkle sekund fyri Håvar i mål. Terje Bøygard vist han e god form og kom inn som fjerdemann. I dameklassen var Nina Gässler i en egen klasse og det var berre 4 kara som slo Nina.

I klassen over 50 fekk Eivind Torsethaugen kamp, etter at han har vinni dei siste cup ritta vart det Ole Bjørn Tretterud som var greidde å lure se framom opp te Liatoppen.

Resultat og sammenlagt liste kjem snart!

Legg att eit svar