Fellestreninger:

Mandag:
Nesbyen - markensplassen
Terreng - 17.30

Gol - Mobrua
Landevei - 17.45

Ål - Torget
Terreng JR - 18.00

Tirsdag og torsdag: Hol/Hagafoss
Terreng - 17.00

Tirsdag:
Torpo - Tretterud Sport
Terreng - 18.30 

 

Arkiv - Mai 2010

 

Leder NC Maraton!

Etter 2 av 5 ritt leder Ole Martin Slettemoen Brenno fra Andebarkji juniorklassen i Norgescupen i maratonsykling. Neste ritt i cupen er Montebellorittet førstkommende lørdag som går fra Sande til Konnerud. Her kommer Ole Martin til å stille til start for å forsvare den gule trøya for Andebarkji. Martin Haugo har vært forkjølet siden Terrengsykkelrittet og står over helgas ritt, og Nils-Gunnar Arnegard sliter fortsatt med ryggen. Dermed blir Ole Martin klubbens håp til helga. Vi ønsker lykke til!

I tillegg kjørte Ole Martin et kretsritt i Grenland i går. Der vant han klassen, ble han nr 2 totalt, kun slått med 10 sekunder. Rittet var et rundbaneritt i svært kuppert terreng med en lang bratt bakke på slutten av hver runde. De sykla 5 runder á 3,3 km. Det var 64 deltakere totalt. Resultatlista kan du se HER

Publisert 27.05.10

 

ProTour Valdres - Ritt 5

Det var ikke så lang etappe i dag: 7,3 km. Derimot var det er høydeforskjell på 450 meter fra Leira til flyplassen på Leirin. Andebarkji stilte med Knut Idar Engene, Hans Petter Modalen, Terje Bøygard, Gjermund K Jordheim og Ole-Christian Nymoen. Feltet la i veg i kontrollert tempo, men det ble raskt skrudd opp et hardt og jevnt tempo. Tetgruppen ble stadig færre. En som fikk problemer var Fosheim-rytteren som holder klatretrøya. Gjermund satte i gang stadige smårykk omtrent som kyllingen Rasmussen opp Alpe d'Huez i 2007. Etter ca 5 km flater løypa ut, og det er 6 mann i tet. 2 fra Andebarkji (Gjermund og Terje), to fra Fosheim, en fra ASKO og en fra Valdres Skifertak. Nå gjennstår den siste stigningen opp mot flyplassen. 6 mannsgruppa holder seg samlet. Jeg hadde syklet opp etappen på mandag, og visste derfor hvor mål var. Hadde planer om å starte spurten 200 meter før mål ved parkering forbudt skiltene. Det viste seg imidlertid at jeg måtte konsentrere meg om og holde et jevnt tempo inn. Gjermund spurtet bra og ble nr. 2. Jeg ble nr. 6. Har ikke blitt kjørt av under ProTouren enda, men har ikke akkurat spilt førstefiolin under spurtoppgjørene. Ole-Christian, Kikkan og Hans-Petter fullførte alle i fin stil på henholdsvis 21. 26. og 33. plass. Vinnertiden ble litt over 20 min, noe som visstnok er ca 1 min raskere enn i fjor. Det var Sande Enslink fra ASKO som vant. I følge direktøren på Fosheim Sag og Høvleri var han en "3. pulje" rytter fjor, men etter å ha kvittet seg med 6 kg er han nå en farlig mann i sammendraget. Han er forresten påmeldt til Tour de Hallingdal.

Publisert 27.05.10 // Terje Bøygard

 

Nye klubbsider

Velkommen til klubbens nye nettsider! Fra og med mandag 24.05 har Martin Haugo tatt over som nettansvarlig for klubben og kommer til å drifte sidene. Merkbare forskjeller er en liten endring i struktur og design på siden. Resultater er samlet på ett sted, og det er snarveier til aktuelle arrangementer. Det har blitt opprettet et forum for kjøp/salg-annonser og muligheter for å avtale fellestreninger i Hallingdal. Det er også lagt opp til at elitegruppa og skal holde leserne oppdatert på sin aktive hverdag og sine ritterfaringer i dette forumet. Bilder-kategorien inneholder pr nå kun foto fra cupen 2009 tatt av Thorgeir Røer, men bilder fra årets arrangement kommer forhåpentligvis etter hvert. Dersom du har relevante bilder som dumener bør være på sida kan de sendes til: mail@martinhaugo.com.

Publisert 23.05.10

 

ProTour Valdres - Ritt 4

"Onsdagens ritt som var det 4. i cupen: Fagerne - Vestringsbygda - Aurdal - Garli - Fagernes - Skrautvål - Fagernes

Andebakji stilte med Ole-Christian, Kikkan, Hans Petter Modahl, Stian Sandøy, Terje B og Gjermund K Jordheim. Planen var at Gjermund skulle dra hardt fra start med Ole-Christian på hjul slik at sistnevnte hadde et forsprang inn i den første stigningen opp til Aurdal. Andebarkji-rytterne markerte seg virkelig fra start. Gjermund, Stian en par valdresryttere og Ole-Christian satte avgårde i et voldsomt tempo. Dessverre var tempoet så høyt at kaptein Ole-Christian falt av ved Vestringsbygda mens hjelperytterne fortsatte i et morderiskt tempo. Gjermund og Stian hadde et forsprang inn i bakken. De ble kjørt inn, og på toppen var det 12 mann i teten. Opp den neste stigningen til Garli falt det av en, slik at det var 11 igjen.
Ned i Fagerne punkterte dessverre Gjermund, slik at det var 10 som begynte på den 3. og siste stigningen opp til Skrautvål. Her gikk det temmelig fort og jevnt. Farten lå på ca 20 kmt. På toppen var det 7 mann igjen. Både Stian og Terje B var med.
Nå var det relativt lett løype inn til mål på Fagernes. Skarpe svinger og vill fart inn til spurten på Fagernes. Terje ble nr 6, Stian nr 7."

Publisert 20.05.10 // Terje Bøygard

 

Sparebank1 Cup - Torpomoen

Resultatene fra sesongens første cup-ritt er lagt ut under "resultater". Rittet var preget av mange punkteringer. Nils-Gunnar spurtslo Tore Bjerkrheim i kampene om seieren. Liv Birgit Jorde vant dameklassen, mens Ole Bjørn Tretterud tok en enkel seier i klassen for de over 50. HER kan se Hallingdølens artikkel fra rittet og se bilder.

Publisert 18.05.10

 

Nyttig info om cupen 2010

Cupen består av fem sykkelritt på forskjellige plasser i Hallingdal.

Sammenlagt vinnere blir kåret i de ulike klassene, der du må ha deltatt minst i 4 av de 5 rittene.
Deltar du i alle ritt stryker vi den dårligste plasseringen din.

Klasseinndelingen
10-12 år
13-14 år
15-16 år
17-49 år
50-99 år

Trimklassen er uten tidtaking

Pengepremier sammenlagt i hver klasse om det er jente eller gutteklassen du stiller.

Nr 1 kr 1000.-
Nr 2 kr 500.-
Nr 3 kr 250.-

Trimklassen trekker vi ut 3 deltakere som får pengepremier som i konkurranseklassene.
Man må være medlem i Andebarkji TSK for å kunne oppnå premier

Publisert 16.05.10

 

SpareBank1 cupen drar i gang!

Nå er det bare to dager igjen til det første av rittene i årets SpareBank1 cup.

Den 18. mai er det klart for sesongåpning på Torpomoen. Bare en dag etter at plassen har vært arena for en storstilt 17. mai feiring er det klart for ny folkefest.

Møt opp selv og se om dere kan ta rotta på unggutta i elitegruppa. Det er bare Martin Haugo som er forhindra fra å starte, mens både Nils Gunnar og Ole Martin kommer ....

Gjennomsykling og påmelding fra klokka 18 og rittstart klokka 19.

Publisert 16.05.10

 

Tilbake til forrige side
Sist oppdatert 03.08.10 14:29

Webansvarlig: Martin Haugo - www.martinhaugo.com